HvA Blended

TERUGKIJKEN | DONDERDAG 27 AUGUSTUS | 16:00-16:50

Een tv-programma van de HvA? Ja. Het is nieuw, het is anders en het is 1,5-meterproof. Speciaal ontwikkeld voor studenten, medewerkers en relaties. #alltogethernow!

Op donderdag 27 augustus werd HvA Blended uitgezonden, maar studenten en medewerkers kunnen de aflevering gewoon terugkijken! Pak een drankje, plof neer op de bank en kijk mee. Veel plezier!

Wat kun je verwachten?

Het barkrukkengesprek – Gek op Jack!

Het barkrukkengesprek – Gek op Jack! HvA-Docent van het jaar 2020 Jack van de Wal van de opleiding Sportkunde wordt aan de tand gevoeld door presentator Rik van de Westelaken.

Tune in op Tune In

Je studie starten in coronatijd als eerstegeneratie-student. Hoe ga je dat uitvogelen? Rik van de Westelaken gaat in gesprek met studenten van het programma Tune In.

In de wandelgangen

In de wandelgangen HvanA gaat op pad en ontfutselt het CvB en studentassessor Elijah Alvares wat de topprioriteiten zijn voor het nieuwe jaar.

Oeps bloobs

Online werken en studeren vanuit een student gezien. Creative Business student Dani Stavorinus geeft haar visuele visie op online studeren.

Bloed, zweet en tranen

Sinds maart is het onderwijs online. Wat hebben we geleerd, wat doen we never again? Hoogte- en dieptepunten van online onderwijs #heretostay. Rik van de Westelaken ontlokt collega’s en studenten hun lifehacks.

Voetjes van de vloer

Kyakuwa: niet in woorden te omschrijven, gewoon kijken!

Serious Business

Voorzitter aan het woord.

#ThebestoftheHvA

Rector Geleyn Meijer maakt de winnaars van het HvA-onderzoek van het jaar bekend. Lees en zie meer over deze onderzoekskanjers: onderzoekvanhetjaar.mijnhva.nl #doenoumaar