UITGELICHT

Studentenplatforms verbinden studenten

Bij de HvA zijn verschillende studentenplatforms die groepen studenten met elkaar in contact brengen en verbinden. Juist in deze tijd is het extra belangrijk dat studenten blijven investeren in elkaar, zodat ze feeling houden met wat er speelt, hun ervaringen delen en van elkaar weten hoe het gaat. Studentenzaken faciliteert drie studentenplatforms voor (en door) studenten die met nóg een extra uitdaging studeren, namelijk met een functiebeperking, niet in hun moedertaal of in een vreemd land en dus met een klein(er) netwerk: Limitless, Students that Matter en HvAnti. Eerstejaars kunnen er meedoen met studentmentorprogramma’s en daarnaast organiseren de platforms het hele jaar door events en activiteiten ter vergroting van het studiesucces van hun studentleden. Breng ze eens onder de aandacht bij jouw studenten!

Klik op een foto voor meer informatie!

image

Limitless is het platform voor en door HvA-studenten met een functiebeperking. Samen werken we eraan om studeren aan de HvA toegankelijker en leuker te maken.

image

Voor statushouders die aan de HvA komen studeren, is het platform Students that Matter (StM). Bij StM kunnen studenten hun netwerk uitbreiden en - als zij dit willen - ondersteuning krijgen bij hun studie.

image

HvAnti is het netwerk van HvA-studenten van de Caribisch-Nederlandse eilanden. HvAnti bestaat uit een groep enthousiaste studenten die vaak bij elkaar komen om te studeren of om gezellig samen te zijn.