OPLEIDINGSNIEUWS: FMR-OPLEIDINGEN

De faculteit Maatschappij en Recht heeft vier opleidingsvideo's die zowel voor jou als je leerlingen of mbo-studenten interessant zijn. Benieuwd? Hieronder vind je de video's van HBO-Rechten, Bestuurskunde, Social Work en Toegepaste Psychologie.

HBO-Rechten

De wereld in het juridisch domein is aan het veranderen. Technologie speelt een steeds grotere rol. De HvA speelt daarop in bij de opleiding HBO-Rechten.

Bestuurskunde

Amsterdam is een uitdagende omgeving waar veel partijen een rol spelen bij complexe vraagstukken. De video laat verschillende docenten en studenten aan het woord die uitleggen wat Bestuurskunde aan de HvA inhoudt.

Social Work

Tijdens de opleiding Social Work leer je hoe je mensen activeert om mee te doen in de samenleving en regie te krijgen over hun eigen leven. Bij Social Work kies je meteen voor een van de drie profielen: Welzijn en Samenleving, Zorg of Jeugd.

Toegepaste Psychologie

HvA studenten gaan op zoek naar wat een Leergemeenschap is bij de opleiding Toegepaste Psychologie. Studenten Carlijn en Colin hebben een ochtend meegelopen met een leergemeenschap van Toegepaste Psychologie om erachter te komen wat een leergemeenschap precies is.