UNLOCKED: MAAK KENNIS MET HET VAKGEBIED COMMUNICATIE

Deel dit evenement met jouw studiekiezers

Veel studiekiezers blijken niet goed te weten wat de studie Communicatie inhoudt en wat de beroepsmogelijkheden ervan zijn. De HvA-opleiding Communicatie heeft daarom een aantal topmerken in Amsterdam gevraagd hun deuren te openen voor een exclusief kijkje in de keuken tijdens Unlocked op 20 maart, een evenement gericht op scholieren en mbo’ers.

Creatieve denkers en doeners

Amsterdam is een plek waar merken zich graag willen profileren en worden ontwikkeld. Maar merken ontwikkelen zich natuurlijk niet vanzelf. Daar heb je communicatiespecialisten voor nodig. Creatieve denkers en doeners. Nieuwsgierige mensen die het leuk vinden te ontdekken wat de doelgroep van een merk beweegt en die in staat zijn een merkverhaal neer te zetten.


Kosteloos aanmelden

Werk jij met leerlingen of mbo-studenten die het in zich hebben om merkmaker te worden en willen weten hoe het er achter de schermen aan toegaat? Laat ze zelf ervaren of de HvA-opleiding Communicatie iets voor hen is, door ze te wijzen op Unlocked. Het is belangrijk dat ze zich snel inschrijven voor dit evenement aangezien het aantal plaatsen voor 20 maart beperkt is.


Impressie van merken en communicatievakgebied

De leerlingen en mbo-studenten gaan tijdens Unlocked op bezoek bij aansprekende merken en merkenmakers zoals HEMA, Roorda en Vodafone/Ziggo. Zij krijgen daar van de marketing- en communicatieprofessionals alle ins en outs van hun merken te horen en te zien. Zo ervaren zij welke verschillende en uitdagende rollen er zijn binnen het communicatievakgebied.


Communicatie

Op de HvA-opleidingspagina van Communicatie zijn video’s te zien van interviews met merkenmakers van HEMA en XITE. Daarmee krijgen ook andere leerlingen en mbo’ers een beter beeld van de wereld van merken en het communicatievakgebied, zodat niets ze tegenhoudt om straks een weloverwogen studiekeuze te maken. Kijk voor meer informatie op: hva.nl/co-unlocked.