HvA Scholennieuwsbrief

Februari 2021

Open dag 13 februari

Hoe werkt dat eigenlijk? Een online open dag? En wat valt er te beleven? Hier vind je alle informatie in een handig overzicht. Tip: deel dit artikel met jouw leerlingen en studenten!

HvA zoekt mystery guests

De economische opleidingen van FBE zijn op zoek naar havo 4 en 5 leerlingen, mbo-4 studenten en mentoren die ons willen helpen om de ‘open dag’ te verbeteren. Word jij onze mystery-guest?

Associate degrees: in twee jaar een hbo-diploma

Lees alles over deze praktijkgerichte opleiding voor studenten die willen werken aan actuele opdrachten van bedrijven en organisaties in en om Amsterdam.

Online studiekeuzebegeleiding: ervaringen van een student

Voor studiekiezers die extra hulp kunnen gebruiken biedt de HvA verschillende vormen van keuzebegeleiding. Student Wail deed mee aan het Studiekeuzetraject en deelt zijn ervaringen.

Hbo, dat gaat zo - Contact met een HvA student

Doorstromen naar het hbo is spannend. Met goede begeleiding en voldoende informatie wordt dit makkelijker. Daarom startte de HvA een nieuw project: ‘Hbo, dat gaat zo’.

Word 'Student voor een dag' in februari en maart

Vanwege het coronavirus kunnen studiekiezers helaas niet persoonlijk kennis komen maken met de docenten en studenten van de opleiding. Maar de meeste opleidingen hebben een online alternatief ontwikkeld.