TUNE IN HELPT EERSTEGENERATIESTUDENTEN AAN EEN GOEDE START

Peer-to-peerbegeleiding, trainingen en workshops om eerstegeneratiestudenten te helpen aan een goede start op het hbo. Met het interactieve programma Tune In speelt de HvA in op de maatschappelijke kwestie: voortijdig uitval in het hoger onderwijs. Werk jij met leerlingen of mbo-studenten die als eerste uit hun gezin gaan studeren en na de zomer bij de HvA starten? Attendeer hen dan op Tune In dat plaatsvindt van 19, 20 en 21 augustus op de HvA-locatie Amstelcampus. Aanmelden kan via hva.nl/tune-in.

Tune In bestaat met hbo-kennis en vaardigheden, samenwerken, studieplanning, informatie en hulp zoeken, netwerken, diversiteit en wederzijdse verwachtingen uit zeven thema’s. Een escape room-challenge, hbo-quiz en vele andere studiegerelateerde activiteiten: het zijn een aantal fun activiteiten waarmee eerstegeneratiestudenten kennis maken met de HvA en het studentenleven. Deelnemers die alle drie de dagen participeren bij Tune In ontvangen een certificaat voor hun cv.

Tune In
Tune In is een initiatief van de afdeling Studentenzaken en het lectoraat 'Kansrijke schoolloopbanen in een diverse stad'. Het driedaagse programma waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat is gratis toegankelijk. Tevens is een netwerklunch bij alle dagen inbegrepen.

Meer informatie
Wil je meer weten of aankomende studenten aanmelden? Stuur een mail naar

tune-in@hva.nl.